NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Het DialyseCentrum Hardenberg (DCH), onderdeel van de Saxenburgh Groep, heeft het nieuwe kwaliteitskeurmerk HKZ 2016 voor dialysecentra behaald. In juni dit jaar vonden de formele transitie-audit en visitaties plaats. Onlangs werd bekendgemaakt dat het DCH voldoet aan de gestelde kwaliteitscriteria.

De auditoren waren zeer positief over het DialyseCentrum Hardenberg.

“In het DialyseCentrum Hardenberg werkt een kleine groep medewerkers vol enthousiasme. Er wordt hard gewerkt en iedereen is zeer flexibel. Ze kunnen trots zijn dat ze de groei van de toename van cliënten met deze kleine groep medewerkers goed vorm hebben kunnen geven. De vorige audit was slechts vijf maanden geleden en in die korte tijd is er al veel werk verzet, maar het is nog niet af. Daarvan zijn ze zich ook bewust. Positieve eigenschap van het centrum is het methodisch zorgconcept. Dat geeft de kwaliteit en continuïteit van zorg aan de cliënten duidelijk weer in een strak registratiesysteem.”

Medewerkers van het Dialysecentrum zijn erg trots en vooral blij voor hun cliënten. Het DialyseCentrum Hardenberg is een modern centrum, dat buiten de muren van het ziekenhuis in een huiselijke sfeer hoogwaardige zorg biedt aan cliënten met acuut en chronisch nierfalen. Door de directe samenwerking met het Röpcke-Zweers Ziekenhuis aan de overkant van de weg, is deze hoogwaardige zorg gegarandeerd. Inmiddels zijn er in totaal 25 cliënten die dialyseren in het DCH.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn