NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

t Haarschut1KLOOSTERHAAR - In het dorpshuis van Kloosterhaar wordt op 14 en 21 november 2018 een workshop glas fusen georganiseerd. Onder deskundige begeleiding kunnen deelnemers tijdens deze workshop tenminste drie unieke kerstversieringen van glas maken.

Dorpshuis ‘t Haarschut in Kloosterhaar beschikt over een creatieve ruimte – ‘t Klushuus – waar inwoners van het dorp samen kunnen hobbyen. Hier wordt veel gebruik van gemaakt. Schilderen, keramiek, scrap booking en vooral ook glas fusen zijn populair. Alle materialen en gereedschappen, zoals ovens, zijn hiervoor aanwezig. De activiteiten worden geleid door deskundige vrijwilligers en zijn in principe alleen voor inwoners van het dorp bestemd.

kerstversieringenHerhaaldelijk komen er echter verzoeken van buiten het dorp om mee te mogen doen aan het glas fusen. Om ook niet-Kloosterhaarders gelegenheid te geven kennis te maken met deze prachtige hobby, wordt nu twee maal een workshop georganiseerd. Gekozen is voor het thema ‘kerstversieringen maken’.

Per avond kunnen maximaal 8 mensen meedoen. De kosten bedragen 40 euro per persoon, inclusief koffie/thee met iets lekkers. Aanmelding is noodzakelijk. Dat kan telefonisch bij Gerdi Rijkaart, telefoon 0523 242206, of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij s.v.p. de voorkeursdatum.

De workshops beginnen om 19.00 uur en duren ongeveer 3 uur. Het adres van het dorpshuis is Dorpsstraat 17 in Kloosterhaar.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn