NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

LOCHARDENBERG - Het Zorg & Welzijn Plein in het LOC+ in Hardenberg is geheel vernieuwd en nodigt u uit te komen kijken op de open dag op 4 oktober aanstaande.

De toenemende behoefte aan vitaliteit in de regio Hardenberg heeft het LOC+ Hardenberg doen besluiten om te starten met een vernieuwd Zorg & Welzijn Plein. Het LOC+ wil als multifuncionele voorziening bijdragen aan die vitale regio. 

Prettig en sportief ouder worden? En met plezier naar school of naar het werk gaan? Dit zijn onderwerpen die je vitaliteit en levensplezier bepalen. Gezamenlijk met de partners op het Zorg & Welzijn Plein en met het netwerk daar buiten zet het LOC+ in op ‘een leven lang gezond’. Er is ook steeds meer aandacht voor innovatieve vormen van vitaal leven en langer thuis wonen.

Kansen in een samenwerking
Het Zorg & Welzijn Plein regio Hardenberg is bijna volledig verhuurd. Onder andere zijn GGD IJsselland, Samen Doen Team, Accare, Tactus Verslavingszorg, Sportservice Groep, Restart, Argonout, Diëtistenpraktijk Van Asselt en B-Authentiek hier gevestigd. Voor de laatste plekken is het LOC+ nog op zoek naar organisaties die iets toevoegen op dit concept.

Onder andere bieden de ontwikkelingen in het sociaal domein nu volop kansen voor optimalisering van de dienstverlening en samenwerking vanuit de regionale netwerken van het Zorg & Welzijn Plein. Vitaal Vechtdal heeft interesse getoond in samenwerking, momenteel wordt onderzocht op welke wijze daar verder invulling aan gegeven kan worden. De komende jaren staan voor het LOC+ in het teken van in- en externe samenwerking, om op deze manier zowel sociaal maatschappelijk als economisch meerwaarde voor de gehele regio te creëren.

Diverse organisaties op het Zorg & Welzijn Plein regio Hardenberg zetten zich graag in om samen met de bezoekers hun vitale leefstijl te vinden. Jong en oud zijn welkom op donderdag 4 oktober van 15 tot 18 uur tijdens de Vitaliteitsbeurs op het nieuwe Zorg & Welzijn Plein in het LOC+.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn