NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Hospice t Huis aan de VechtHARDENBERG  - Het hospice ' 't huis aan de Vecht' houdt op veler verzoek drie dagen open huis in oktober.

“Het is alweer drie jaar geleden dat we Open huis hebben gehouden bij hospice ’t Huis aan de Vecht in Hardenberg” zegt hospice bestuurslid Jan Hamhuis. “Er was veel belangstelling om eens een kijkje in het hospice te komen nemen want over drie dagen mochten we ruim 200 bezoekers verwelkomen. Ook nu krijgen we nog regelmatig de vraag  wanneer kunnen we het hospice eens komen bekijken? of wanneer zijn er weer een keertje open dagen bij het hospice?

“Dit jaar bestaat het hospice tien jaar en het heeft haar plek in de Hardenbergse samenleving meer dan ingenomen. Het hospice voldoet aan haar doelstelling en dat betekent dat de twee beschikbare plaatsen veelvuldig bezet zijn. Niet zo eenvoudig dus om een Open huis te organiseren want bij het hospice staat de zorg voor onze gasten op de eerste plaats. Toch willen we dit jaar weer graag gehoor geven aan de veelgestelde vraag zonder het belang van onze gasten uit het oog te verliezen. We zullen daarom in oktober op drie dagen op vooraf vastgestelde tijden Open huis houden. Graag nodigen we dan ook alle inwoners van Hardenberg en omstreken die belangstelling hebben hierbij uit om het hospice ook eens van binnen te komen bekijken en informatie te verkrijgen over de werkzaamheden die er in het hospice plaats vinden. Op deze dagen zullen de coördinatoren, vrijwilligers en mensen die betrokken zijn bij het hospice aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven” zegt Jan.

Op welke dagen kan ik voor het Open Huis bij het hospice terecht?

  • Donderdag 11 oktober - 18.30 uur tot 21.00 uur
  • Vrijdag 12 oktober - 14.00 uur tot 17.00 uur
  • Zaterdag 13 oktober - 10.00 uur tot 13.00 uur

hospiceWaar kan ik hospice ’t Huis aan de Vecht vinden?

            Hospice ’t Huis aan de Vecht
            Jan van Arkelstraat 15
            7772 AN  HARDENBERG     

“Wij hopen dat er veel mensen van de gelegenheid gebruik zullen gaan maken en wij hen bij het Open Huis zullen kunnen begroeten” zegt Jan. “Tenslotte is het hospice er niet alleen voor de inwoners van Hardenberg en omgeving maar wordt het ook door diezelfde mensen mede mogelijk gemaakt dat het hospice er is. Daarom willen we iedereen graag de gelegenheid bieden te komen kijken. Maak er gebruik van, iedereen is hartelijk welkom”.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn