NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

for your wedding 2018 1HARDENBERG – De negende editie van Bruidsbeurs For Your Wedding vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 in Evenementenhal Hardenberg.

Elke dag zijn er twee modeshows waar (bruids)modezaken uit Hardenberg, Hengevelde, Enschede en Varsseveld hun nieuwste collecties voor 2019 showen. “Zowel voor de bruid als bruidegom is er genoeg te zien”, laat de organisatie weten.

for your wedding 2018 2Na een jaar overgeslagen te hebben, viert de bruidsbeurs haar negende editie in Hardenberg. Het spektakelstuk op beide dagen zijn de modeshows. Tijdens deze shows presenteren Compagne Bruidsmode uit Hardenberg, Très Chic Bruidsmode uit Hengevelde en Sam’s Bruidsboetiek uit Enschede haar nieuwste collectie voor 2019. De nieuwste trends op het gebied van mannenmode zal worden vertegenwoordigd door Heezen Mode m/v uit Varsseveld. De modeshows zijn op zowel zaterdag 6 als zondag 7 oktober om 12.00 en 15.30 uur.

Verder is er op de beursvloer genoeg te zien: van fotografie tot trouwvervoer en van juweliers tot foodtrucks. Het thema van deze editie is ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd!’. De negende editie van Bruidsbeurs For Your Wedding is op 6 en 7 oktober te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. De entree is 10,00 euro per persoon inclusief welkomstdrankje en amuse. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis. Meer informatie: www.foryourwedding.nl

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn