NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

De Stuw HardenbergHARDENBERG - Een middag voor jong en oud, waarbij het voelt alsof je gezellig op visite bent, zo ziet de start van de Week van de Ontmoeting eruit. Iedereen die graag andere inwoners van Hardenberg wil ontmoeten is donderdagmiddag 27 september van harte welkom.

De Stuw Sociaal werk, RIBW en De Kern maatschappelijk werk slaan de handen ineen en organiseren een gezellige middag voor jong en oud, waar alle ruimte is om andere mensen te ontmoeten. Wethouder Alwin te Rietstap geeft hiermee het startsein voor de Week van Ontmoeting.

Week van Ontmoeting
In de gemeente zijn er in deze week, van 27 september tot en met 5 oktober, allerlei activiteiten die gericht zijn op ontmoeting. Landelijk wordt ieder jaar de Week tegen Eenzaamheid georganiseerd. Eenzaamheid is in Nederland een groot aandachtspunt, daarom wordt er jaarlijks een week extra aandacht voor gevraagd. In Hardenberg hebben we voor de ‘Week van de Ontmoeting’ gekozen. Door anderen te ontmoeten, bijvoorbeeld door bij elkaar op visite te komen, maak je sneller nieuwe contacten.

Op visite
Op donderdagmiddag 27 september van 15.00-17.00 uur zijn er aan De Stuwdijk 4 in Hardenberg leuke activiteiten. Zo is er een bingo met mooie prijzen, een springkussen en een pannakooi. Daarnaast wordt Mens-erger-je-niet-XXL gespeeld en is er alle ruimte om te knutselen of geschminkt te worden. En dat is nog lang niet alles. Natuurlijk is er muziek en voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Iedereen is van harte uitgenodigd om op visite te komen.

Veel activiteiten
Daarnaast zijn er tijdens de Week van Ontmoeting tal van activiteiten. Zo is er in het centrum van Hardenberg een middag speciaal voor 55-plussers en op 5 oktober worden er wensen van ouderen vervuld. Een compleet overzicht van alle activiteiten tijdens de ‘Week van Ontmoeting’ staat op destuw.nl.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-17:00
Non-Stop Vrijdagmiddag
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond

Luister onderweg met TuneIn