NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Cultuurkoepel Vechtdal LogoHARDENBERG - In samenwerking met meer dan twintig (lokale) kunstdocenten biedt Cultuurkoepel Vechtdal nieuwe cursussen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar in de gemeente Hardenberg aan.

Tot 28 september kan er online ingeschreven worden op www.hardenbergkids.nl. Van ‘Handlettering’ in De Krim tot ‘HipHop’ in Hardenberg Heemse. Van ‘Programmeer een Robotje’ in Lutten tot ‘Jij, als circusartiest’ in Bergentheim. Van ‘Animatiefilmpje maken’ in Schuinesloot tot ‘Ontwerp je eigen hippe tas’ in Mariënberg.

Er is voor ieder wat wils op het gebied van beeldende kunst, toneel, dans, nieuwe media, muziek, erfgoed en literatuur. Met meer dan 85 korte kindercursussen is er voor kinderen genoeg keuze om te ontdekken wat ze het leukste vinden. Bekijk het volledige aanbod op onze flyer die wordt uitgereikt via de scholen en in de Bibliotheken is te vinden.

Vanaf € 5,- per cursus is het ook nog betaalbaar. Willen de kinderen na afloop meer ontdekken, dan kan de docent ze een vervolg bieden. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.hardenbergkids.nl. Sommige populaire cursussen zijn al snel vol, dus wacht niet te lang met aanmelden (vol=vol). De eerste lessen starten direct na de voorjaarsvakantie.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-17:00
Non-Stop Vrijdagmiddag
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond

Luister onderweg met TuneIn