NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

kermis MediumGRAMSBERGEN - De voorbereidingen op de 2018 editie van Gramsbergen Lichtstad zijn inmiddels gestart.

Het is nog relatief stil in de straten van Gramsbergen. Het is te merken dat de vakanties nog in volle gang zijn. Toch verandert Gramsbergen in een ware Lichtstad. De straatversieringen zijn uit de opslag gehaald en achter de schermen wordt er druk geklust om alles tip top voor elkaar te maken. Over minder dan twee weken is Gramsbergen weer geweldig versierd en prachtig verlicht!

Hoge Esch MediumGramsbergen Lichtstad duurt maar liefst 9 dagen en staat bol van activiteiten voor jong & oud. Vrijdag 24 september opent buurtvereniging Hoge Esch het festijn. Dit doen zij passend binnen het thema van hun straatversiering waarmee zij de editie van 2076 wonnen ‘Wilde Westen’.

Vanaf zaterdag gaan de activiteiten dan los. Zaterdag 25 en zondag 26 augustus vindt het Vliegerfestijn voor de derde, en tevens laatste keer, plaats bij Boerderijrestaurant D’Oale Delle aan de Marsweg te Ane.

Megaconcert 2017 065Zaterdag 25 augustus is ook het Megaconcert en zondag 26 augustus vieren De Sjompiesingers hun 20-jarig bestaan op het terrein van het Vliegerfestijn. Maandagavond wordt er hardgelopen in Gramsbergen tijdens de Lichtstadloop en op woensdag worden de straten ‘gedweild’.

Vrijdag 31 augustus is de jaarmarkt met aansluitende vuurwerkshow en zaterdag 1 september wordt Gramsbergen Lichtstad afgesloten door te optocht. Kortom, het wordt weer heel gezellig in Gramsbergen!

Voor het volledige programma, aanvangstijden en locaties, kijk dan op www.gramsbergen.nl/oranjevereniging.

Luister Live

Nu en Straks

12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country
17:00-19:00
Gloriesound

Luister onderweg met TuneIn