NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

ExF posterA3 definitiefOMMEN - Explosion Festival haalde al vaak grote namen naar Ommen. Voor het tienjarig jubileum heeft de organisatie alles uit de kast gehaald. Op 21 juli komen onder andere Jebroer, Darkraver, de mannen van StukTV en Dave Roelvink de Voormars op zijn kop zetten.

Naast de grote namen biedt het festival ook weer podium voor lokaal jong talent. Zo zal DJ VannderWood de winnaar van de Kunstbende Overijssel DJ Contest het feest aftrappen. Ook zal DJ Boxoy, de jongste dj die ooit mocht draaien op het grote dancefestival Mysteryland, het festivalterrein in Ommen laten schudden. BWess uit Almelo sluit de rij van local dj’s. En vergeet de house dj-residents Mister Fuzz & Delight niet .. al vanaf jaar 1 present. Mede dankzij Fonds Podium Kunsten kan Explosion een podium bieden aan lokaal talent.

explosion ommen 21 metaltheo 22072017 minSinds de start in 2009 is Explosion steeds groter geworden, maar trouw gebleven aan zijn idealen. Grote landelijke namen, jong talent en een mix van verschillende dancestijlen zoals dubstep, house, eclectic, trap, moombahton, hardstyle en nog veel meer. Uiteraard zijn resident dj’s Mr Fuzz & Delight er ook weer bij. Dit jaar zullen de namen en het vuurwerk groter zijn dan ooit. Meer informatie over de de dj’s die op Explosion komen draaien, staat op de website en op onze social media kanalen.

Super Early Bird tickets vlogen de deur uit en zijn al uitverkocht. Om toch nog goedkoper tickets te scoren kun je nu terecht op www.explosionfestival.nl/tickets.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn