NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Zaterdag 7 juli van 11.00 – 16.00 uur organiseert de Saxenburgh Groep in samenwerking met verschillende partijen een groots opgezette zomermarkt in en rond Wijksteunpunt en Zorgcentrum ’t Welgelegen in Gramsbergen.

Het belooft een gezellige happening te worden met vele kramen met uiteenlopende producten, activiteiten en muziek voor jong en oud. En natuurlijk valt er allerlei lekkers te proeven, zoals warme oud Hollandse wafels, poffertjes en een lekker ijsje. De gehele opbrengst van de markt is voor het goede doel KiKa.

Saamhorigheid staat voorop bij de zomermarkt. In de eerste plaats zijn de wijkbewoners en de eigen bewoners van Zorgcentrum ’t Welgelegen flink aan de slag geweest om zelf handgemaakte kaarten en andere handwerken te maken. Verder is er een grote verloting, die mede mogelijk gemaakt wordt door bijdragen van de middenstand van Gramsbergen en eigen medewerkers. Ook de kerken van Gramsbergen leveren een bijdrage, door de collecte van die week te bestemmen voor het goede doel Kika. Het AZC Hardenberg, die in samenwerking met De Stuw elke vrijdagmiddag in het wijksteunpunt komt voor ondersteuning bij activiteiten, verzorgt een proeverij met hapjes uit verschillende landen.

Wijksteunpunt ‘t Welgelegen is alle doordeweekse dagen geopend. Het is een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen treffen voor een kopje koffie, maaltijd, spelletje, workshop, muziekmiddag, of gewoon een praatje. De zomermarkt doet hier zaterdag 7 juli een flinke schep bovenop. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. De organisatoren hopen op veel publiek, zodat er een fantastisch bedrag kan worden opgehaald voor Kika. Ook kunt u de actie steunen via de link: https://www.actievoorkika.nl/welgelegen-gramsbergen-in-actie-voor-kika-oud-voor-jong

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn