NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Op 11 juli gaan de Jonge Mantelzorgers van 8 tot 12 jaar(basis school) naar Family Fit in Staphorst.

Het doel is om elkaar te leren kennen, te ervaren dat er nog veel meer kinderen opgroeien in een situatie met zorg, maar natuurlijk ook om er even uit te zijn! Onder deskundige leiding wordt er een parcours afgelegd!

Ben jij sportief, lenig en wil je jezelf eens testen? Kom en doe mee met deze actieve activiteit. Geef je op bij Rinie van de Hoek Tel. 06-30732933 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aan deze activiteiten zijn geen kosten verbonden maar opgave is wel verplicht. (De leeftijdsgrens van 8 jaar heeft te maken met de verzekering)

Jonge mantelzorgers zorgen voor of maken zich zorgen over een familielid. Deze jongeren hebben het thuis net even anders dan de rest. Misschien heb je een moeder die ziek is, een vader met een depressie of een broer met down of autisme. Dit zijn enkele voorbeelden van ziektes/beperkingen waardoor jij een jonge mantelzorger in het gezin kan zijn.

Wist u dat 1 op de 4 kinderen Jonge Mantelzorger is? Dus ben jij of ken jij een jonge mantelzorger die er wel even tussen uit wil? Meld je dan aan!

Luister Live

Nu en Straks

17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
20:00-21:00
Listen Up!
21:00-23:00
Hoekman.FM
23:00-23:59
Non-Stop Vrijdagnacht

Luister onderweg met TuneIn