NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

cultuurkoepelHARDENBERG - Op zaterdag 22 september organiseert Cultuurkoepel Vechtdal in het Centrum van Hardenberg een amateurkunstmarkt. Tijdens deze markt kunnen lokale aanbieders nieuwe leerlingen, cursisten of leden werven, publiek informeren en/of zichzelf presenteren.

De markt biedt lokale amateurkunstaanbieders de mogelijkheid om een eigen informatiestand te bemannen of een kort presentatiemoment in te plannen. Deelname is gratis voor lokale muzieklesaanbieders, toneel- & theaterverenigingen, dansscholen, koren, fotoclubs, teken- en schilderateliers, beeldend kunstenaars, schrijvers en dichters, historische verenigingen, etc.

Een aantal culturele instellingen vieren die dag samen de opening van het nieuwe cultuurseizoen. De markt maakt onderdeel uit van een groter cultureel programma dat momenteel in ontwikkeling is en deze zaterdag in het centrum plaats zal vinden.

Geïnteresseerden die met hun organisatie of instelling dit moment willen pakken om te gaan werven en/of zich te presenteren kunnen zich aanmelden door, vóór 8 juni, een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na ontvangst krijgen zij een inschrijfformulier en meer informatie van Cultuurkoepel Vechtdal.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn