NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

uitreiking eerste brochureHARDENBERG - De nieuwe brochure voor het seizoen 2018-2019 van theater De Voorveghter is uit. Vrienden van De Voorveghter ontvangen de theaterbrochure deze week en rond 9 mei wordt het programma huis-aan-huis in de regio verspreid. Het nieuwe programma is vanaf woensdag 9 mei ook te vinden op www.voorveghter.nl.


Onder andere bekende cabaretiers als Youp van ’t Hek, Bert Visscher, Paulien Cornelisse en Van der Laan & Woe, internationale shows als Casus Circus en Seven Drunken Nights, toneelstukken als Turks Fruit, Emma wil leven en Laatste paar dagen met o.a. Kees Hulst. Ook Miss Montreal, Karin Bloemen, Ellen ten Damme, het klassieke ballet de Notenkraker en nog veel meer inspirerende avondjes uit staan op het programma.

In het theaterseizoen 2018-2019 kunnen bezoekers ook weer gebruik maken van de voordelige vriendinnen- en cabaretcocktail. De Voorveghter wil de bezoeker graag verleiden iets te gaan kiezen wat men nog niet kent. Daarom kan in de voorverkoopperiode een ‘Avontuurtje’ worden geboekt. Bij elke vijf voorstellingen die in de voorverkoop (t/m 25 mei 2018) worden besteld, kan men uit verschillende voorstellingen een Avontuurtje uitzoeken voor €10,00.

Bestellen
Vanaf woensdag 9 mei kunnen kaarten worden aangevraagd via het bestelformulier maar kan de inschrijving ook online plaatsvinden. Tot 16 mei hebben vrienden van De Voorveghter voorrang bij de toewijzing van kaarten. De tweede loting vindt plaats vanaf 26 mei.
De losse verkoop van kaarten begint op vrijdag 1 juni. Vanaf dat moment kan online worden besteld en kunnen ook stoelen worden gereserveerd.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn