NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Buurtkamer HardenbergHARDENBERG - Elke maand organiseert de Buurtkamer Hardenberg naast de wekelijkse activiteiten, zoals de handwerkochtend, de klussoos en het internetcafé, extra activiteiten. In april zijn er ook weer leuke extra activiteiten.

De Buurtkamer is elke werkdag en zaterdag- en zondagmiddag geopend als inlooppunt, behalve de woensdag- en donderdagochtend. Kom gerust eens langs voor meer informatie of een kopje koffie. In mei zijn er de volgende extra activiteiten.

Bingo
Op donderdag 17 mei is er een bingomiddag. Aanvang 14.30 uur. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd, inclusief koffie/thee. Van tevoren opgeven.

Lunchen in de Buurtkamer
Op vrijdag 4 mei kunt u lunchen in de buurtkamer. Een twaalfuurtje wordt geserveerd, bestaande uit een kop soep, broodje gezond en koffie/thee. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd. Aanvang 12.00 uur, van tevoren opgeven.

Pannenkoekenbuffet op 2e Pinksterdag
Op maandag 21 mei kunt u pannenkoeken eten in de buurtkamer en er is ijs na. Aanvang 13.00 uur. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd, van tevoren opgeven.

Samen Doen
Op donderdag 31 mei komt Samen Doen u informeren over wat zijn doen en waarvoor u bij hen terecht kunt.. Bij gebleken behoefte kan maandelijks een inloopspreekuur gehouden worden. Aanvang 15.30 uur.

Eetcafé de Buurt
In mei kan op de volgende data worden meegegeten in het eetcafé: 1 mei, 8 mei, 15 mei, 22 mei en 29 mei. Opgeven kan via 06-18665938 of de opgavelijst in de Buurtkamer. Menu’s om mee te nemen liggen in de Buurtkamer.

Op Hemelvaartsdag is de Buurtkamer gesloten.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Buurtkamer via 0523 – 271690 of loop even binnen. Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het eetcafé? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn