NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

steenuilHARDENBERG - In de meivakantie organiseren Natuuractiviteitencentrum de Koppel, Atelier de Potstal en Cultuurkoepel Vechtdal een workshop over ‘Het nieuwsgierige Steenuiltje’. Kinderen kunnen op 2 mei zelf een ‘steenuil’ maken.

Tijdens de workshop worden stenen omgetoverd tot echte steenuiltjes. De middag begint met ontvangst in de filmzaal, met wist-je-datjes over het leven en het gedrag van steenuilen. Vervolgens wordt het verhaal van ‘Het nieuwsgierige Steenuiltje’ vertelt. Daarna kunnen de kinderen aan de slag met deze schilderworkshop en hun eigen ‘Steenuil’ maken.

De workshop vindt plaats op woensdag 2 mei van 14.00 – 16.00 uur voor kinderen van 7-12 jaar. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via De Koppel op 0523-273388. Er kunnen maximaal 25 kinderen aan deze workshop deelnemen. De kosten zijn € 3,- inclusief materiaal, drinken en iets lekkers. Kinderen worden gevraagd zelf twee grote keien/stenen (min 8 cm doorsnede) mee te nemen om steenuiltjes van te maken.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn