NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Veluws Swing Combo 2018HARDENBERG - Tijdens het laatste matinee van het jazzseizoen 2017-2018 op 22 april treedt het Veluws Swing Combo op. De band uit Epe brengt als gast mondharmonicaspeler Tom Schepp mee.

Het Veluws Swing Combo, opgericht in 2010, bestaat uit vier muzikanten met verschillende achtergronden. Toen zij eenmaal tot een jazzy eenheid gekneed waren met een repertoire dat bestond uit traditionele ballads, stevige swing en easy listening, verlegden zij hun grenzen naar de rhythm-and-blues en de bossanova.

Tom ScheppTom Schepp, die zijn roots heeft in blueswereld én geïnspireerd werd door Toots Thielemans , beheerst zowel de chromatische mondharmonica als de bluesharp. De combinatie van het Veluws Swing Combo met de mondharmonica van Tom Schepp belooft een verrassende mix van muziekstijlen. Muzikaal leider Jan Vervoort neemt het publiek mee in de geschiedenis van de jazzstromingen van begin 1900 tot ver na 2000.

Het matinee vindt plaats in de foyer van Theater De Voorveghter, Badhuisplein 3, 7772 XA Hardenberg. Het begint om 15.00 uur en de entree bedraagt € 10.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn