NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Vrijdagavond 6 april van 18.00 – 21.00 uur en zaterdagmorgen 7 april van 10.00 - 13.00 uur wordt er weer een kleding- en boekenbeurs gehouden in gebouw De Schakel te Hardenberg.

De opbrengst van deze beurs ging altijd naar het Diakonaal Jongeren Project. Omdat dit project onlangs is gestopt, is de organisatie van de kledingbeurs op zoek gegaan naar nieuwe goede doelen, om zo de opbrengst van de verkoop een zo goed mogelijke bestemming te geven.

Deze keer gaat het geld naar God’s Golden Acre in Zuid-Afrika. De Stichting Vrienden van God’s Golden Acre Nederland ondersteunt het werk van God’s Golden Acre in Zuid-Afrika. Zoals bekend is dat land de afgelopen jaren geteisterd door de HIV/aidsepidemie. Bijna twee miljoen kinderen hebben inmiddels één of beide ouders verloren aan de gevolgen van deze ziekte.

De Zuid-Afrikaanse stichting God’s Golden Acre werkt in één van de allerarmste en zwaarst door aids getroffen regio’s in de provincie KwaZulu-Natal. Hier ontfermt deze lokale organisatie zich over kinderen die wees zijn geworden of anderszins aan hun lot zijn overgelaten. Onder het motto: ‘elk kind verdient een thuis’ helpt de stichting honderden kinderen met opvang, zorg, voedsel, scholing en bescherming. Een van de projecten van God’s Golden Acre Nederland is het project “wagenpark”. De voertuigen waarmee de kinderen naar school worden gebracht en waarmee de gesponsorde kinderen in het landelijk gebied hun maandelijkse voedsel pakket ontvangen zijn hard aan vervanging toe. Hier wil de Stichting Vrienden van God’s Golden Acre Nederland de opbrengst van de kleding en boekenbeurs graag voor gebruiken.

Ook de kleding die niet wordt verkocht krijgt een goede bestemming en gaat o.a. naar Dorcas en Roemenië.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn