NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

REGIO - De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan: op 21 maart mag Overijssel weer naar de stembus. RTV Oost peilt de komende weken alvast de politieke stemming in alle 25 Overijsselse gemeenten. Op vrijdag 9 maart tussen 9.00 en 11.00 is de karavaan in Hardenberg en staat de minicaravan voor het gemeentehuis van Hardenberg.

De RTV Oost-verkiezingskaravaan trekt langs de 25 Overijsselse gemeenten. Op radio, televisie en via de sociale mediakanalen van RTV Oost belichten zij elke werkdag de zaken die spelen in de desbetreffende gemeente. Partijkandidaten maar ook de kiezers kunnen voor de camera aandacht vragen voor hun lokale standpunten en politieke wensen. De bij de ‘Overijssel Kiest-minicaravan’ opgenomen filmpjes worden geplaatst op de website rtvoost.nl/overijsselkiest en sociale mediakanalen. Op vrijdag 9 maart doet de karavaan Hardenberg aan. Inwoners zijn welkom om er vragen te stellen in de minicaravan. De caravan staat er tussen 9.00 en 11.00 uur.

Op woensdag 21 maart zijn de gemeentelijke verkiezingen. Elke inwoner uit de gemeente Hardenberg van 18 jaar of ouder ontvangt op of rond vrijdag 2 maart per post twee stempassen. Eén stempas voor de gemeentelijke verkiezingen en één stempas voor het referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Meer informatie over de verkiezingen is te vinden op www.hardenberg.nl/verkiezingen. Hier is onder andere te lezen waar inwoners moeten stemmen, wat inwoners mee moeten nemen, wat het referendum inhoudt en de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-17:00
Non-Stop Vrijdagmiddag
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond

Luister onderweg met TuneIn