NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

hardenbergkids.nlHARDENBERG - In samenwerking met meer dan twintig (lokale) kunstdocenten biedt Cultuurkoepel Vechtdal nieuwe cursussen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar in de gemeente Hardenberg aan. Kinderen kunnen zich nog tot 9 februari inschrijven voor de cursussen op www.hardenbergkids.nl.

Er staat voor dit voorjaar een mooi aanbod van meer dan 65 korte kindercursussen online. Voor ieder wat wils op het gebied van beeldend, toneel en dans, nieuwe media en muziek.

In de cursussen ‘Creatieve kunstwerkjes’ gaan kinderen aan de slag gaan met verschillende materialen als zeep, klei en hout of ijzerdraad, papier en glas. Werken ze liever met hout, touw en ecoline? Dat kan ook. Ook staan er twee cursussen Textiel in het aanbod. In één cursus kunnen kinderen van een oude jeans een kussen maken en in de andere gaan ze aan de slag met stof om een eigen klembord te maken. Voor de bewegelijke kinderen is er de cursus ‘Kinderyoga’. Tijdens de cursus gaan ze aan de slag met een combinatie van yogahoudingen, mindfulness oefeningen, spel en liedjes.

Kijk voor meer informatie over deze en andere cursussen op www.hardenbergkids.nl, kies ‘cultuur’. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol=vol. De eerste lessen starten direct na de voorjaarsvakantie.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-17:00
Non-Stop Vrijdagmiddag
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond

Luister onderweg met TuneIn