NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

repair cafe HardenbergHARDENBERG - Op zaterdag 17 februari vindt er weer een Repair Café Hardenberg plaats. Vanaf 13.00 tot 15.30 uur is iedereen van harte welkom met spullen die een reparatie nodig hebben.

Met alweer het tweede Repair Café Hardenberg van 2018 in zicht, kunnen de vrijwilligers terugkijken op een succesvol 2017. Uit de overzichten blijkt dat maar liefst 80% van de aangeboden spullen weer gerepareerd mee naar huis konden worden genomen. Machines en elektronica werden het meest ingebracht. Een paar cijfers: er werden 7 strijkijzers, 12 koffiemachines, 4 naaimachines en 9 broeken onder handen genomen. En daarnaast heel veel andere spullen.

Tijdens het repareren, steek je er ook wat van op! En dat alles voor een vrijwillige bijdrage. Heb je nog iets thuis, wat je graag met hulp zou willen repareren? Bezoek dan een Repair Café Hardenberg. Dat kan al op 17 februari. Die datum gaat er speciale aandacht uit naar speelgoed, maar ook alle andere spullen zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.dekoppel.com of www.repaircafehardenberg.nl.

De Koppel, een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal, is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523-273388.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn