NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

familiedagen1HARDENBERGFamiliedagen keert op 28 februari tot en met 2 maart 2018 (voorjaarsvakantie) terug naar Hardenberg.

Het 3-daagse evenement richt zich op gezinnen en senioren uit de gereformeerde gezindte. Dit jaar breidt Familiedagen in Evenementenhal Hardenberg uit met een aantal nieuwe activiteiten. Zo komt Ouwehands Dierenpark met een pandabus, Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) komt met een Virtual Reality Tour in Vluchtelingenpark Oeganda en Vakantiepark De Kleine Belties realiseert een nieuw animatieplein speciaal voor kinderen.

familiedagen2Elke editie van Familiedagen is goed voor duizenden bezoekers, veelal uit de gereformeerde gezindte. Ten opzichte van vorig jaar introduceert de organisatie voor deze editie meerdere nieuwe activiteiten om vernieuwend te zijn voor haar doelgroep. Enkele (nieuwe) blikvangers zijn de pandabus van Ouwehands Dierenpark uit Rhenen, een Virtual Reality Tour van Stichting HVC waarin bezoekers zich wanen in een vluchtelingenpark in Oeganda en een nieuw animatieplein voor kinderen, opgezet door Vakantiepark De Kleine Belties uit Hardenberg.

Een bekende naam voor de achterban van Familiedagen is Carolien Luijtjes. Ze is onder meer bekend van het reformatorisch familiemagazine Terdege. Carolien Luijtjes gaat op Familiedagen Hardenberg kleur en stijl tips geven aan (jonge) dames op het hoofdpodium. De organisatie ambieert het verder om de komende editie van Familiedagen Hardenberg uit te breiden met een zogeheten Beautyplein. Hiervoor zoekt de organisatie nog enkele partijen die interesse hebben om hieraan mee te werken.

Familiedagen Hardenberg vindt plaats in de voorjaarsvakantie. Op woensdag 28 februari en donderdag 1 maart is het evenement te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Op vrijdag 2 maart zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Naast losse entreekaarten is het voor gezinnen ook mogelijk om een speciale familiekaart samen te stellen om voor een aantrekkelijke all-in prijs het evenement te bezoeken. Bij de entreeprijs zijn parkeren, eten en drinken inbegrepen. Meer informatie: www.familiedagen.nu.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn