MobielHARDENBERG - Op woensdag 10 januari 2018 staan u en al uw tabletvragen centraal. U bent van harte welkom in het Tabletcafé. Een gezellige bijeenkomst voor mensen die hun tablet of telefoon beter willen leren kennen.

Tijdens het Tabletcafé van woensdag 10 januari staat het onderwerp Whatsapp centraal. Voor veel mensen is Whatsapp bijna net zo vanzelfsprekend als een persoonlijk gesprek. Is dat voor u niet het geval kom dan naar het Tabletcafé van Bibliotheek Hardenberg. U leert hoe u via Whatsapp berichten, bestanden en foto’s kunt versturen. Aangezien deze app werkt op uw telefoon is het belangrijk dat u ook uw mobiele telefoon meeneemt.

Elke eerste woensdagmorgen van de maand, van 10.00 – 12.00 uur wordt er een Tabletcafé georganiseerd in Bibliotheek Hardenberg. Het Tabletcafé is een plek om elkaar te ontmoeten, leren om te gaan met je apparatuur, nieuwe mogelijkheden ontdekken en iets leren en meer begrijpen van de digitale wereld. Er worden tips uitgewisseld, contacten opgedaan en vragen gesteld. Een mooie gelegenheid om uw tablet beter te leren kennen.

Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geeft u op met naam, emailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271. Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor onkosten op prijs gesteld. U bent van harte welkom en neemt u vooral uw tablet, mobiele telefoon en essentiële wachtwoorden mee.