Jongerenwerkers Clemens en Kelly bij NOOSDe jongerenwerkers van De Stuw dagen jongeren uit om mee te doen aan de Hardenberg City Run op vrijdag 1 mei. Door middel van een aantal uitdagende running workshops vooraf in Hardenberg en Dedemsvaart kunnen de jongeren zich goed voorbereiden op de 5 km van de City Run.

De jongerenwerkers vinden gezonde levensstijl en bewegen erg belangrijk en organiseren daarom regelmatig sportieve activiteiten. Dit om jongeren te laten zien dat bewegen en sporten niet alleen heel gezond is, maar vooral ook heel leuk kan zijn. “Met de Hardenberg City Run nemen we het voortouw en hopen we zoveel mogelijk jongeren zover te krijgen om mee te lopen met de 5 km op vrijdag 1 mei!” aldus de jongerenwerkers. Daarnaast heeft het bestuur en de vrijwilligers van jongerencentrum ChillOut! in Dedemsvaart ook al aangegeven mee te gaan lopen en geven hiermee ook het goede voorbeeld voor de jongeren! Ditzelfde geldt ook voor de initiators van TJC Hardenberg!
De workshops in Dedemsvaart vinden plaats op donderdag 16 en 23 april om 19.00 uur. Gestart wordt bij jongerencentrum ChillOut! in de Baron aan de Julianastraat 54. De workshop in Hardenberg vindt plaats op dinsdag 21 april om 19.00 uur waarbij er gestart wordt bij keetje Baalder. Daarnaast wordt er gezamenlijk nog getraind op woensdagavond 29 april om 19.00 uur in Hardenberg aan de De Oldemeijer.

Deelname aan het project is gratis. Van belang is dat je dan wel deelneemt aan alle voorbereidende workshops. Opgeven kan bij de jongerenwerkers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie ook op www.facebook.com/jongerenwerkDeStuw