NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Andreas BoonstraClubstitute en jongerenwerk De Stuw organiseren een DJ Contest voor jonge DJ's uit Hardenberg en Dedemsvaart en omgeving. Ben je tussen de 15 en 20 jaar oud en woon je in buurt van Hardenberg of Dedemsvaart dan mag je meedoen aan deze DJ Contest. Deelnemers strijden tijdens een contest in de radiostudio van Omroep NOOS tijdens het programma Clubstitute om een plaats in de line-up van Dedemsvaart Natuurlijk.

Je draait live tijdens de liveuitzendingen en de winnaar van de contest draait dan live voor publiek op 2e pinksterdag. Clubstitute heeft al vaker een dj contest georganiseerd en winnaars uit het verleden hebben ondertussen al naam gemaakt. Ben jij de volgende?

Deelnemers schrijven zich in via e-mail. Een professionele jury beoordeelt de inzendingen en op basis van deze beoordelingen worden uit alle deelnemers maximaal zes dj's geselecteerd.

Wil jij deelnemen dan kun je je aanmelden via www.clubstitute.nl

Vermeld daarbij:
• een link naar een mix op soundcloud of mixcloud (maximaal 30 minuten, sets die langer duren worden NIET beluisterd)
• naam, telefoonnummer, e-mail, je artiestennaam & een uitgebreide biografie met informatie waar je al eens gedraaid hebt (of niet)
• De stijlen die mee mogen doen zijn: hardstyle, house, urban, eclectic, progressive, mumbaton, commerciële dance (en alle aanverwante stijlen).

De deadline voor opgave is 1 mei!

 

Meer informatie via www.clubstitute.nl

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Music Memories
14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)

Luister onderweg met TuneIn