NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

tabletHARDENBERG - De bibliotheek van Hardenberg organiseert op woensdag 6 december een speciale middag voor mensen die vragen hebben over het gebruik van hun tablet.

Steeds meer mensen maken gebruik van tablets, wat dan ook erg handige apparaten zijn. Maar de veelzijdigheid van de tablets en de varianten daarin zorgen soms voor vragen over het gebruik van deze gadgets. Heeft u het idee dat u meer uit uw tablet kunt en/of wil halen? Of heeft u moeite met het bedienen ervan of gewoon een vraag erover? Dan is het tabletcafé van de bibliotheek Hardenberg voor u de ideale gelegenheid om uw vragen beantwoord te krijgen.

Op elke woensdagochtend kunt u van 10:00 uur tot 12:00 uur terecht met uw vragen over uw tablet, maar misschien kunt u anderen ook helpen. Het tabletcafé is een uitstekende manier om mogelijkheden te ontdekken, tips uit te wisselen of vragen beantwoord te krijgen. Daarnaast is het ook nog eens een prima manier om nieuwe contacten op te doen. 

Tijdens het Tabletcafé van woensdag 6 december staan de onderwerpen Dropbox en Steffie centraal. Met Dropbox wisselt u eenvoudig bestanden (foto's, documenten, muziek) uit tussen verschillende gebruikers en apparaten. Steffie is uw persoonlijke assistent, zij legt moeilijke dingen op een makkelijke manier uit.

Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geeft u op met naam, emailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271. Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor onkosten op prijs gesteld. U bent van harte welkom en neemt u vooral uw tablet en essentiële wachtwoorden mee. Hier wordt door ons uiteraard zorgvuldig mee omgegaan.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn