NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Dinsdag 22 september werd in de Markthal in Dedemsvaart een debat gehouden tussen heel ondernemend Dedemsvaart en de raadsleden van de gemeente Hardenberg. Hierbij gingen afgevaardigden van alle politieke partijen in gesprek met de leden van de DMC (Dedemsvaartse Middenstand Centrale) en de IKA (Industrie Kring Avereest). Er was veel belangstelling voor dit debat, niet alleen van de kant van de ondernemers maar ook van het publiek.

 

Thema’s die voorbij kwamen waren o.a. de toenemende leegstand van de winkels in het centrum, de winkelopeningstijden en daarmee samenhangend de koopzondagen, is er nog voldoende ruimte om te parkeren in het centrum en hoe kan de bereikbaarheid van Dedemsvaart en omstreken worden verbeterd, bijvoorbeeld door het invoeren van de zogenaamde 'Noordelijke Variant'.

 

Omroep NOOS was erbij. Niet alleen heeft onze filmploeg het debat opgenomen, ook werd de discussie geleid door Gina van Elburg en Ed Hoekstra. Zij zijn tevens presentator van het politieke programma 'NOOSy', elke vrijdagmiddag live op de radio van 17.00 tot 18.00 uur en dus een vertrouwd gezicht voor alle politici.

 

De videoreportage is vrijdag 25 september op NOOS TV te zien om 19.00 en 21.00 uur. De uitzending wordt herhaald op zondag 27 september om 16.00 uur. Onze tv-kanalen vindt u bij 'Frequenties' op deze website.

Daarna is de uitzending terug te zien via ‘Tv gemist’ op deze website.

 

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn