NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Woensdagavond 27 januari vond in De Koppel de tweede informatieavond/workshop over het samenwerkingstraject voor winkelcentrum Hardenberg plaats. Organisatieadviesbureau Meijer & van Eekelen leidt het traject, dat dient om samenwerking tussen winkels en horeca te bevorderen. Aanwezig waren 33 enthousiaste ondernemers, vestigingsmanagers en personeelsleden uit winkelcentrum Hardenberg.

De verwachtingen voor de avond waren veelzijdig toen Erik Meijer (de 'Meijer' in Meijer & van Eekelen) het woord nam. Hij begon zijn pleidooi met een herkenbaar verhaal over de veranderingen die sinds de jaren vijftig plaats hebben gevonden in de retail, maar ook in het dagelijks leven. Samengevat was zijn boodschap: "De wereld verandert en de retail verandert. Invloeden van bijvoorbeeld online winkels hebben ervoor gezorgd dat de traditionele retail wankelt. Er is voor winkelcentra maar één manier om te overleven: samenwerking".

Daar waren de meeste aanwezigen het mee eens. Dat bleek toen de deelnemers in groepen uit elkaar gingen om hun visie op de toekomst van winkelcentrum Hardenberg te schetsen. Er werd hevig gediscussieerd, maar toen de groepen hun bevindingen aan elkaar presenteerden bleken deze sterk overeen te komen. Men was het erover eens wat er moet gebeuren: beleving en gezelligheid creëren door samen te werken. Hoe de ondernemers/vestigingsmanagers van winkelcentrum Hardenberg dit gaat doen, zal blijken uit de vervolgbijeenkomsten die in de nabije toekomst plaats gaan vinden. Voor nu waren beide informatiebijeenkomsten geslaagd, vooral dankzij de enthousiaste deelname van alle aanwezigen. Samen op naar een nòg sterker winkelcentrum Hardenberg. Bent u ondernemer of filiaalmanager en was u niet aanwezig, maar wilt u alsnog deelnemen aan het vervolgtraject? Neem dan contact op met Erik Meijer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn