NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Mr.Polska ExplosionFestival 11juli2014OMMEN- Ook dit jaar wordt er in Ommen weer een groot 'Explosion' festival georganiseerd, dit festival zal ook ditmaal weer live worden uitgezonden op Omroep NOOS, verzorgd door de mensen van het programma Clubstitute.

Bassjackers, Stuk TV, Lil’Kleine, Gregor Salto, LNY TNZ en Girls Love DJ’s. Explosion Festival heeft de afgelopen acht jaar al meerdere stevige namen naar Ommen weten te halen. Zaterdag 22 juli aan de Voormars in Ommen is het weer zover. De dikste line-up in de historie van Explosion zal op het podium verschijnen. Wie zeker wil zijn van kaarten kan online zijn slag slaan!

Nog een aantal gelimiteerd early-birds tickets zijn voor 7,50 Euro (exclusief service fees) te koop via de website van het festival. Ze kunnen ook in alle Primera winkels in NL, dus ook die bij jou in de buurt, bemachtigd worden. De deurprijs aan de kassa dit jaar is 15,00 Euro.

Explosion 2017 gaat verder waar de vorige editie eindigde, zoals altijd eigenlijk. Zaterdag 22 juli zal op de Voormars in Ommen, de meest te gekke dance en dj-acts van dit moment worden getoond. Ook regionaal talent bieden we een podium. Uiteraard ‘trapped’ het dj-duo Mister Fuzz & Delight, resident dj’s van Explosion Festival, samen met de local dj’s het feest af. Daarna wordt het één groot dance-feest met verschillende muziekstijlen; zoals dubstep, house, eclectic, trap, moombahton, hardstyle en nog veel meer.

Explosion combineert jaarlijks namen van de gevestigde orde met lokaal talent. Al vanaf de eerste editie geeft het festival op het podium en de regionale radio extra aandacht aan jonge artiesten uit de regio. Hierdoor staat het zomerse dance festival altijd garant voor een geweldige line-up met uiteenlopende acts uit de EDM en house scene. Dit jaar zijn de regionale dj’s Whomadehouse, Jabbens en Yedai. Zij gaan de ‘party’ losgooien en opwarmen voor de headliners! 

En dan de line-up van 2017. De dikste en vetste tot nu toe. Niet alleen Giocatori is terug, maar ook Mr. Polska komt voor de tweede keer in Explosion’s geschiedenis het feestje oplaaien tot grootte hoogtes. Ook de razend populaire eclectic, moombathon en edm dj Dave Roelvink is van de party . Als klapper op het feest staat MENTAL THEO met een special 90’s house set. DAT WORDT VLAMMEN !

Meer informatie is te vinden op de website, Twitter en Facebook.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
20:00-21:00
Listen Up!
21:00-23:00
Hoekman.FM

Luister onderweg met TuneIn