NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

De KoppelHARDENBERG - Het jaar 2017 staat bij De Koppel in het teken van ‘Biodiversiteit’. Het thema van de fotowedstrijd is ‘Wat zit er tussen het gras?’. Foto’s kunnen nog tot en met 13 oktober aangeleverd worden.

Biodiversiteit, ofwel soortenrijkdom……Tegenwoordig zie je aldoor vaker weilanden die eruit zien als groene biljartlakens. Maar zijn de velden met kleurige bloemen en een diversiteit aan insecten en vogels niet veel beter voor de natuur? En als je goed kijkt, zie je niet alleen gras, vogels en vlinders, maar ook bijvoorbeeld kleine plantjes en beestjes.

Foto’s kunnen tot en met 13 oktober aangeleverd worden. Vermeld daarbij je naam en titel van de foto. Eind oktober buigt een jury zich over de binnengekomen foto’s. Hierbij gaat het niet alleen om de pracht van de bloem of vlinder, maar ook om de compositie van de gehele foto.

De 18 mooiste foto’s krijgen een plekje in de filmzaal van november t/m december. Hierna mogen deze weer meegenomen worden. De jury kiest echter maar één winnaar! De prijsuitreiking, tevens opening van de foto-expositie, vindt plaats op dinsdag 31 oktober. Alle fotografen worden hiervoor uitgenodigd.

Voorwaarden:

  • één foto per persoon
  • minimale afmeting 20 bij 20 of 20 bij 30 cm
  • geen namen op de foto
  • foto’s kunnen na afloop opgehaald worden
  • ingeleverde foto’s worden niet teruggestuurd.

Maak je graag foto’s of heb je nog een mooie foto liggen? Doe dan mee aan deze wedstrijd! Foto’s kunnen ingeleverd worden bij De Koppel, Vechtstraat 8, 7772 AX te Hardenberg. Openingstijden in juli en augustus: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur.

Website www.dekoppel.com. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn