NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

De KoppelHARDENBERG - Op woensdag 30 augustus is er voor jong en oud een interessante IVN-activiteit genaamd 'Eten uit de natuur' in en bij De Koppel.

eten uit de natuurDe natuur zit vol eetbare planten waar je zomaar lekker van kunt eten. We zijn niet meer gewend om als verzamelaars of jagers rond te trekken. We kopen ons voedsel gewoon in de supermarkt om de hoek. Toch kan je ook nu nog in de bermen, langs de waterkant, in het bos en in je achtertuin allerlei bloemen en planten omtoveren tot een heerlijk gerecht. Wat dacht je van “romige brandnetel” of een “rolletje vlierplezier”, een lekkere “cup-a-fleurke-soup” of een ander recept uit de “natuur-tover-hoed”. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk iets lekkers gemaakt wordt, dat na afloop gezamenlijk genuttigd wordt.

Marlis Hoek en Peter Fleurke zijn de IVN-gidsen. Vanuit De Koppel haakt Miriam Gerrits aan.

Voor informatie en opgave neem contact op met De Koppel. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 20 personen. Ben jij nieuwsgierig? Of ben je een beetje hongerig? Geef je dan op!

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523-273388. Openingstijden in augustus: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. 

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn