NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Pleinfestijn 2016HARDENBERG - Pleinfestijn Hardenberg is het gezelligste familie-evenement aan het einde van de zomervakantie.

Met optredens van songfestivaldeelneemsters O’G3ne, Jeroen van der Boom en Glennis Grace wordt het weer een groot feest. Dit alles naast de muzikale omlijsting van de topband This is Beethoven. Het Pleinfestijn is wederom op de Markt in Hardenberg en voor iedereen en is gratis toegankelijk.

“Wat begon als een spontaan idee met een aantal enthousiastelingen, was het in 2015 met 5000 bezoekers meteen een echte publiekstrekker”, aldus de organisatoren. “Tijdens het tweede en derde festijn stond de teller op ruim 8000 bezoekers, daar zijn we trots op.” De organisatie van dit evenement is in handen van vrijwilligers Gerwin Binnenmars, Jos Warringa en Geja Krol. Zij organiseren voor het vierde jaar dit geweldige evenement met ondersteuning van Horeca Hardenberg en verwachten wederom ruim 8000 bezoekers.

“De Markt in Hardenberg is het perfecte decor voor dit laagdrempelige festijn”, aldus de organisatie. “Met uitgelichte bomen, sfeervolle pagodetenten, de balkons vol bezoekers, het plein dat uit haar voegen barst en uiteraard de bekende artiesten die het overdekte podium mogen sieren. Aan de veiligheid wordt ook dit jaar wederom volop aandacht geschonken. Zo is er een complete tassencontrole, worden vloeistoffen niet toegestaan en wordt de stad afgesloten met stadspalen en hekwerk zodat de bezoekers zich er veilig voelen, dit komt alleen maar ten goede van de sfeer laat de organisatie weten.

Een evenement dat leuk is voor jong en oud! Het unieke aan dit festijn is dat het door de enthousiaste ondernemers, sponsors, omwonenden en andere instanties mogelijk is om de entree gratis toegankelijk te houden.

Pleinfestijn Hardenberg vindt plaats op zaterdag 26 augustus van 19.30 uur tot en met 00.30 uur. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.pleinfestijn-hardenberg.nl.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Music Memories
14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)

Luister onderweg met TuneIn