Syntus busHARDENBERG - OV-ambassadeurs geven maandelijks adviezen over het reizen met het openbaar vervoer voor senioren.

Het openbaar vervoer is aan veranderingen onderhevig en dat gaat voor sommige mensen soms wat te snel. Vind maar eens de weg in het oerwoud van kortingen, ov-chipkaarten, online reizen boeken en meer van dit soort vernieuwingen. Met name senioren zijn niet altijd in staat deze snelle ontwikkelingen allemaal nog goed te volgen. 

Daarom zijn om onduidelijkheden met betrekking tot het reizen met het openbaar vervoer te verduidelijken maandelijks inloopspreekuren waarbij senioren hierover vragen kunnen stellen. De OV-ambassadeurs hebben ook in Hardenberg zo'n spreekuur, waar ze u graag uitleggen wat de mogelijkheden zijn en dienen u welwillend van advies over hoe u per spoor en met de bus kunt reizen.

De OV-ambassadeurs werken in opdracht van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en komen maandelijks bij de buurtkamer in het centrum van Hardenberg aan de Burgemeester Bramerstraat 92. Het eerstkomende inloopspreekuur is op dinsdag 5 september 2017 van 10:00 uur tot 11:30.