NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HerbieEnRayDEDEMSVAART - De eigenaar van café Marktzicht in Dedemsvaart heeft het plan opgevat om maandelijks blues te brengen.

Op de late zondagmiddag of op de vroege zondagavond en natuurlijk live. Zondag 3 september staan Herbie & Guitar Guy in het muziekcafé van Dedemsvaart.

Herbie & Guitar Ray zijn twee ervaren muzikanten die, gewapend met vintage-instrumenten, het publiek 'te lijf' gaan. Herbie (Harbert Grezel) en Guitar Ray (Raymond Nijenhuis) brengen tijdens hun optredens met veel enthousiasme hun blues, ragtime en swing. Al 25 jaar speelt Herbie (Harbert Grezel) mondharmonica. Als muzikant speelde Herbie o.a. in High Temperature en The Blues Kings.

Geïnspireerd door o.a. Louis Jordan, Little Walter en Sonny Terry, speelt en zingt Herbie de blues! Raymond 'Guitar Ray' Nijenhuis staat met één been in de rijke Amerikaanse muziekhistorie en met het andere been stevig in het heden. Dat heeft hem het respect van een groot aantal internationale (meestal Amerikaanse) artiesten opgeleverd, die graag van zijn spel gebruik maken tijdens tournees of voor cd opnames.

De aanvang is 19.00 uur en de toegang is gratis.

Luister Live

Nu en Straks

17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond
20:00-21:00
Listen Up!
21:00-23:00
Hoekman.FM

Luister onderweg met TuneIn