NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Jeanine Huisjes en Robert van Marle andere runBALKBRUG - Dit jaar zal een team uit Balkbrug meedoen aan de Roparun op de route  vanuit Hamburg.

De Roparun is een estafetterun, waarbij er van Parijs of Hamburg in estafette naar Rotterdam gelopen wordt. Het team uit Balkbrug zal starten in Hamburg en van daaruit de 500 Km gezamenlijk afleggen richting Rotterdam. De Roparun steunt palliatieve zorg voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Route8 lopers zullen de route van Hamburg naar Rotterdam lopen. Robert van Marle en Ramon Steen wisten Edwin Timmerman, Jeanine Huisjes, David Seigers, Lars Heldt, Patrick Bloemberg en Ramon Drost te overtuigen om mee te lopen, met Henk Feijen als reserveloper, die in eerste instantie mee zal fietsen en indien nodig kan invallen.

Daarnaast zullen er nog verschillende mensen ondersteuning bieden aan de lopers, waarmee het totaal aantal mensen dat het team Balkbrug vormt uit 25 mensen bestaat. Want er moet ook gezorgd worden voor catering, fysiotherapie, overnachtingen etc.

Het team zal zich presenteren op de kerstmarkt aan de Boslaan op 6 december, waar idereen wordt uitgenodigd met hen kennis te maken en vooral te sponsoren. Zij zullen verder op 10 december deelnemen aan de snertwandeling.

Om de lopers te sponsoren kunt u loten à €2,50 kopen of een donatie doen op de website van de Roparun, waarbij u dan bij 'team' kiest voor team 16 - Team Balkbrug.

Het team Balkbrug houdt u via Facebook op de hoogte op hun eigen pagina.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Music Memories
14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)

Luister onderweg met TuneIn