NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Logo Poli KindergeneeskundeHARDENBERG - Vanaf 4 september verhuist de polikliniek naar het Viderusgebouw, gelegen op het ziekenhuisterrein, aan de achterzijde van het ziekenhuis aan de Ropcke Zweerslaan.

Het gebouw is bereikbaar via de parallelweg en de verlengde korte weg. De polikliniek Kindergeneeskunde gaat werken met een eigen logo, Saxenburgh Groei, maar blijft gewoon onderdeel van de Saxenburgh Groep.

Er is bewust gekozen voor deze locatie aan de achterzijde van het ziekenhuis om het medische/klinische gevoel van een polibezoek af te halen. Een kind dat naar de dokter gaat moet af van het klassieke beeld van ‘een dokter in witte jas die je gaat prikken’. Door te werken met vrolijke kleuren in inrichting en kleding en het toepassen van het thema ‘natuur’ wordt getracht deze beeldvorming weg te nemen en aan te sluiten bij de doelgroep, van de allerkleinsten tot bijna volwassenen.

DSC05554Nauwere samenwerking Met de nieuwe kinderpolikliniek wordt ook ingezet op een nauwere samenwerking met onder andere logopedie, diëtetiek, GZ-psychologie en kinderfysiotherapie. Deze disciplines zullen hun werkzaamheden deels op de nieuwe locatie uitvoeren. Daarnaast verhuizen de multidisciplinaire poli’s natuurlijk mee, zoals de kinderdiabetespoli, incontinentiepoli, kinderlongziekten en neopoli. Het telefoonnummer van de polikliniek blijft hetzelfde: 0523 - 27 63 80.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Music Memories
14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)

Luister onderweg met TuneIn