NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

LUTTEN - Na de tribute to the Rolling Stones, Johnny Cash en Creedence Clearwater Revival presenteert 'Meer Muziek' in Lutten ditmaal opnieuw een tribute band. Dit keer 'a tribute toThe Police'.

polease

De band 'The Polease' treedt 21 oktober op in d’ Olde Stee te Lutten. Deze Amsterdamse ‘The Police’ tribute band wordt regelmatig omschreven als de beste Nederlandse 'The Police tribute band'. De kenmerkende muziekstijl is vooral beïnvloed door punk, rock, reggae en jazz. De band blijft echter muzikaal volkomen trouw aan hun helden van ‘The Police’.

In juli 2012 kreeg 'The Polease' de eer om in de Amsterdamse Club Ziggo het voorprogramma te verzorgen voor het uitverkochte concert van Sting. En in 2014 werd 'The Polease' door Radio Veronica uitgeroepen tot één van de top-5 beste coverbands van Nederland!

Voor kaarten en meer info zie Facebook Meer Muziek in Lutten. Meer Muziek in Lutten organiseert muziek avonden op verschillende locaties in Lutten. Like de Facebook pagina en u blijft op de hoogte van al wat komt.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn