NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

IMG 4376

DEDEMSVAART - Donderdagmiddag werd in de Dedemsvaartse buurtkamer een gezellige middag afgesloten met een gezamenlijk etentje in gourmetstijl.

De kleine pannetjes ontbraken, maar de zalmstukjes, het vlees alsmede de champignons, uitjes en paprika werden op een grillplaat bereid door “huiskok” Hans Heering. De gasten en de aanwezige vrijwilligers lieten het zich allemaal goed smaken en na het toetje (vruchten met ijs en slagroom) lieten zij weten nu al weer uit te zien naar de volgende gezamenlijke maaltijd.

IMG 4380Die volgende maaltijd wordt naar alle waarschijnlijk eind oktober of begin november georganiseerd. De buurtkamer in Dedemsvaart “draait” al weer zeven jaar. Veel van die jaren voelden de gasten zich uitstekend thuis in “De Vuurtoren” aan de Judith van Marlelaan. Eind 2016 verhuisde de buurtkamer naar de Van Dedem Marke, waar nu op de tweede etage de huiskamer “Tiedverdrief” in gebruik is als Buurtkamer. De buurtkamer is geopend op woensdag- en donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur.

'De middagen worden goed bezocht, maar er is absoluut nog ruimte voor een aantal gasten die een middag gezellig samen willen zijn', vertelt Henny Mecklenfeld. Voor meer informatie over alle Buurtkamers in de gemeente Hardenberg: De Stuw, telefoon 0523-267478.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn