NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

De Stuw HardenbergHARDENBERG - In 2017 organiseren De Stuw en de Samen Doen teams op jaarbasis tien maatjes-ontmoetingsavonden.

Op dinsdagavond 26 september zal de vijfde avond in het gebied Hardenberg Kern en Zuid plaatsvinden. Het vindt plaats in De Buurtkamer, Burg. Bramerstraat 92 in Hardenberg. Aanvang 19.30 uur, de koffie staat klaar! Naast Hardenberg worden er ook avonden in Dedemsvaart en Slagharen georganiseerd.

Bij het vinden van een maatje zijn eigen wensen en voorkeuren erg belangrijk. Daarom is het van groot belang dat je zelf in gesprek gaat, zodat je je eigen keuze kunt maken. Tijdens de ontmoetingsavond krijg je de kans verschillende mensen te ontmoeten, zodat je samen kunt kijken of je iets voor elkaar kunt betekenen. Naast dat je eigen vraag centraal staat bij het vinden van een geschikt maatje, willen wij je vragen na te denken wat je zelf voor een ander zou kunnen betekenen. Zou je een stukje gezelligheid kunnen bieden? Of wellicht kun je je maatje helpen met het reizen naar en van een ziekenhuis?

Ben je niet eerder geweest? Geen probleem, je bent welkom! Er is behoefte aan veel nieuwe mensen zodat men elkaar kan ontmoeten en de kans op het vinden van een maatje groter wordt.

In Hardenberg wordt aansluitend een glaasje fris met hapje gebruikt in Den Herdenbergher. Mocht je de drempel te hoog vinden om de stap te zetten, geef dit dan aan bij aanmelding. Samen kan gezocht worden naar een oplossing. Uiteraard kun je ook iemand meenemen. Laat je niet weerhouden door een vervoersprobleem; laat het ons dan weten, wellicht kunnen we er iets op bedenken! Je kunt je opgeven door te bellen naar 0523 267478 of te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (omgeving Hardenberg Kern en Zuid)

Mocht je wel graag willen komen, maar je kunt niet op deze datum, zou je dat dan ook aan ons willen laten weten? Voor eventuele andere vragen of opmerkingen zijn wij op bovenstaand telefoonnummer / email adres bereikbaar: Gerrit Jan Leusink, Samen Doen en Margreet Jansen, De Stuw.

Luister Live

Nu en Straks

12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country
17:00-19:00
Gloriesound

Luister onderweg met TuneIn