arbopositiefHARDENBERG - ArboPositief Hardenberg, de netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden in de gemeente Hardenberg houdt 20 september de tweewekelijkse bijeenkomst. Die woensdag staat het CV centraal. Hoe houd je dat actueel en hip?

Ieder mens is uniek. Een curriculum vitae (CV) ook. Het is een persoonlijk document. En je bepaalt zelf wat daarin staat, toch? Je leeftijd ook? Waarom geen foto erbij? Je wilt opvallen en uitgenodigd worden voor een gesprek. Ramina Reefman en Sanneke Harmeijer van Jobbing - Klikt ‘t, dan werkt het - kennen het klappen van de zweep. Zij zien en beoordelen vele cv’s. Hebben zij op 20 september de gouden tip? Als je komt, breng dan je CV mee.

ArboPositief is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden. Samen wordt gewerkt aan een betere en kansrijkere positie op de arbeidsmarkt. De bijeenkomst van 20 september start om 10.15 uur in de ontvangstruimte op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg, naast uitzendbureau Carrière. De inloop is vanaf 10.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee € 1,50. Meer informatie op Facebook ArboPositief Hardenberg.