NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Spataderkeurmerk WEBHARDENBERG - Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg heeft een verlenging gekregen voor het Spataderkeurmerk van De Hart&Vaatgroep.

Hiermee voldoet het ziekenhuis aan de kwaliteitscriteria die tot stand zijn gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten. De Hart&Vaatgroep reikt dit jaar het Spataderkeurmerk 2017 uit aan 158 ziekenhuislocaties.

Het Spataderkeurmerk kan patiënten helpen in de keuze voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden.

Eerder deze maand ontvingen 77 ziekenhuislocaties, waaronder het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, al het Vaatkeurmerk 2017.

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, onderdeel van de Saxenburgh Groep in Hardenberg, werkt nauw samen met Ziekenhuis Groep Twente (ZGT). Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis biedt voor- en nazorg op gebied van vaatzorg op de vaatpoli. De vaatoperaties worden gedaan in ZGT Almelo. De spataderbehandelingen ook in Hardenberg.

Door de samenwerking van de partijen kan het ziekenhuis voldoen aan de criteria die de patiëntenorganisatie stelt aan de vaatzorg in Nederland. Bekijk welke ziekenhuizen voldoen aan de kwaliteitseisen op de website van de hart- en vaatgroep:

Luister Live

Nu en Straks

17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
20:00-21:00
Listen Up!
21:00-23:00
Hoekman.FM
23:00-23:59
Non-Stop Vrijdagnacht

Luister onderweg met TuneIn