NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Logo BloaswarkANE - Muziekvereniging SDG Ane heeft gisteravond de nieuwe naam van haar dweilorkest bekend gemaakt. Tot nu trad het dweilorkest altijd op onder de naam van de vereniging, ‘SDG Ane’.

Dit dweilorkest is ontstaan vanuit een gelegenheidsgezelschap, bestaand uit muzikanten van de fanfare en de malletband. Deze groep trad een aantal keer per jaar op bij feestelijke gelegenheden in Gramsbergen en omgeving.  De laatste jaren is het aantal optredens echter flink toegenomen; niet alleen in Gramsbergen maar ook in Hardenberg en omgeving. Daarom vond de vereniging het tijd voor een volgende stap: een eigen naam voor het dweilorkest.

Uit de vele inzendingen is uiteindelijk 1 naam overgebleven: Dweilorkest ‘Bloaswark’ Ane. “Al met al past deze naam erg goed bij ons dweilorkest. Het is niet alleen een mooie samenvoeging van ‘Blaasmuziek’ en ‘Slagwerk’ maar ook een krachtige en herkenbare naam.”, aldus Gerwin Woertel, voorzitter van SDG Ane. Het komende jaar zal de nieuwe naam en het bijpassende logo steeds meer zichtbaar worden op bassdrum, sousafoons en natuurlijk op kleding van de muzikanten.

Luister Live

Nu en Straks

17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond
20:00-21:00
Listen Up!
21:00-23:00
Hoekman.FM

Luister onderweg met TuneIn