NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

BALKBRUG - Op donderdag 18 april opent Inloophuis de Serre haar deuren voor het publiek en zij nodigen van harte uit van 10.00 tot 16.00 uur om dit te komen vieren.

Kringloop Balkbrug is verhuisd en heeft het roer omgegooid. De naam is veranderd in Inloophuis 'de Serre koffie/thee & kringloop'. In de glazen serre en op het buitenterras is het heerlijk vertoeven onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor wandelaars en fietsers een aangename plek om even op adem te komen. En in de kringloopwinkel is altijd wel iets leuks te vinden.

Inloophuis 'de Serre' en de kringloop zijn onderdelen van zorginstelling 'Vrienden van de Zorg' en word geƫxploreerd door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt; ieder met zijn eigen problematiek maar belangrijker, ieder met zijn eigen talenten.

Heb je een zorgindicatie en opzoek naar een zinvolle dag invulling of zoek je vrijwilligerswerk? Dan kun je tijdens het openingsfeest uiteraard informatie inwinnen of je zelfs aanmelden.

Openingstijden
Inloophuis 'De Serre' is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Inname van goederen uitsluitend op donderdag en vrijdag tijdens openingstijden. Tevens inname van kleding en oud ijzer.

het nieuwe adres van het inloophuis en kringloopwinkel is Coevorderweg 4, 7707AR in Balkbrug (ingang aan de meppelerweg tegenover de Hubo).

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn