NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Pleinfestijn HardenbergHARDENBERG - Het sfeervolle centrum van Hardenberg is op zaterdag 31 augustus weer de thuishaven van topband Beethoven. Tino Martin, Trijntje Oosterhuis en Vinchenzo sieren het podium en daarmee is de sterke line-up van artiesten gegarandeerd.

Jij kunt hier als één van de 10.000 bezoekers bij aanwezig zijn om te zingen, swingen en dansen op het feestgedruis. Dit gratis evenement is een avondje gezelligheid met topartiesten en een meer dan geweldige showband.

In de sfeervolle ambiance van de markt in Hardenberg met de leukste meezingers en veel publiek belooft het weer een avondje  genieten te worden. Op de laatste zaterdag van augustus is dit inmiddels zesde editie van het Pleinfestijn. Hét festijn dat is uitgegroeid tot een professioneel muziekfestival waarvoor velen de agenda inmiddels geblokt hebben. Het geheim van het Pleinfestijn? De vele sponsoren, vrijwilligers en een overvolle dosis enthousiasme, waarbij het ook dit jaar weer is gelukt om er een sterke line-up neer te zetten en uiteraard gratis toegankelijk!

Op zaterdag 31 augustus staan Tino Martin, Trijntje Oosterhuis en Vinchenzo op het podium op de Markt in Hardenberg. Trijntje Oosterhuis met haar fantastische stem en ware routinier, Vinchenzo met zijn enorme populariteit bij de jongere bezoekers en Tino Martin, die momenteel zeer populair is en garant staat voor de gezelligste meezingers. Showband Beethoven zorgt wederom voor de muzikale afwisselingen tussendoor en uiteraard voor een knallend einde met een geweldige licht, dans en muziekshow voor de mogelijk 10.000 bezoekers! Een mooie balans, zo is er voor ieder iets wils.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn