NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Op dinsdag 16 april is er in het Boomstamrestaurant 's avonds weer een Alzheimercafé.

Het Alzheimercafé is een ontmoetingsavond voor mensen met dementie, partners, familieleden en naasten. Ook voor mensen die zijdelings met alzheimerpatiënten te maken hebben en belangstellenden staan de deuren van het Alzheimercafé open.

In een gemoedelijke sfeer praten de gasten met elkaar over de dingen die ze meemaken, wisselen informatie uit over dementie en mogelijkheden voor hulp. Daarnaast is er een thema of onderwerp, ditmaal is het thema "Bang, boos, in de war: gedragsveranderingen…Hoe ga ik hiermee om?"

Deze avond wordt er gesproken over de invloed die dementie heeft op het gedrag en op relaties. Omdat niet altijd duidelijk is wat de oorzaak van bepaalde emoties is het voor de omgeving vaak een hele zoektocht naar de juiste benadering daarvan. Erna Martens en Roelie Cazemier zullen hierover informatie geven en met u in gesprek gaan.

Ook zal er een boekentafel aanwezig zijn en kunt u informatie krijgen over Alzheimer Nederland.

U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, evenals het kopje koffie of thee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Martens via Carinova Mantelzorgondersteuning, tel.: 0900 – 8662.

 

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn