NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

diagnostiekHARDENBERG - Op zaterdag 6 april, de dag van de diagnostiek, biedt Saxenburgh een uniek kijkje achter de schermen van het ziekenhuis in Hardenberg met een open dag.

Dag van de Diagnostiek
Op zaterdag 6 april viert Saxenburgh de Dag van de Diagnostiek. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur kunt u een uniek kijkje nemen achter de schermen van het ziekenhuis. Op 6 april stelt Saxenburgh niet alleen de vaatkamer voor u open maar ook de diagnostische kamers. Er zijn vier routes die u laten zien welke onderzoeken Saxenburgh doet als u last heeft van chronische beenklachten, pijn op de borst, hartritmestoornissen of maag- of darmklachten. Met deze routes komt u langs de afdelingen Radiologie, Functieafdeling (hart- en longfunctie) en Endoscopie (darmonderzoek).

Met de Dag van de Diagnostiek viert Saxenburgh het 10-jarig bestaan van de vaatkamer (angiokamer). Met de realisatie van deze vaatkamer maakte Saxenburgh diagnostiek en nieuwe behandelmogelijkheden beschikbaar voor inwoners in de regio Hardenberg, Ommen en Coevorden. Als regionaal medisch en zorgnetwerk zit Saxenburgh niet stil en biedt de inwoners steeds meer innovatieve onderzoeks- en behandelmogelijkheden.

Luister Live

Nu en Straks

18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht
00:00-10:00
Non-Stop Zondagmorgen

Luister onderweg met TuneIn