NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Poster Azat Malik 4BALKBRUG - Op zondag 24 maart om 14 uur wordt in de Reestkamer een bijzondere expositie van Azat Malik geopend. De expositiecommissie van de Vrienden van de Reestkerk nodigt u van harte uit voor deze  expositie met werk van de internationaal werkende Azat Malik.

Azat Malikov is geboren in Tatarstan. Aldaar studeerde hij af aan de kunstacademie in Kazan, de hoofdstad van zijn land. Van 1985 tot 1989 studeerde Malikov daar schilderkunst en designontwerp. Vervolgopleidingen deed hij in Rusland: in Sint-Petersburg en in Moskou.

Inmiddels is Malikov gevestigd als beeldend kunstenaar in Ommen te Overijssel. Zijn atelier is gevestigd in een oud pand aan de Burggraven. De werken van de kunstenaar zijn realistisch en magisch realistisch van aard.

Ook andere invloeden zijn waarneembaar in Malikov’s werk. Op dit moment is zijn schilderwerk experimenteel en divers van karakter. Azat Malikov organiseert exposities in zijn atelier, maar werkt ook samen met galeries. Zijn werk werd getoond in meerdere landen, onder meer in Rusland, in Tatarstan, in de Verenigde Staten, in Nederland en in diverse andere landen van Europa. De kunstenaar staat bekend onder zijn artiestennaam Azat Malik.

 De expositie is geopend op de zaterdag-  en zondagmiddagen van 14-16 uur.  Op zaterdag 13 April om 13.30 uur geeft deze bekende kunstenaar een schilderworkshop buiten in de mooie omgeving rondom de Reestkerk! Voor informatie en opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn