NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

BALKBRUG - In het voorjaar is er heel veel te doen bij stichting De Kruidenhoeve en daarom is het heel fijn als op vrijdag 15 maart, tijdens de landelijke vrijwilligersdag, jong en oud de handen uit de mouwen kunnen steken bij allerlei (tuin)werkzaamheden. De Kruidenhoeve zoekt nog enkele vrijwilligers die mee willen helpen met de voorjaarsopknapbeurt van de tuinen.

Zo moet al het verspreid liggend snoeihout en het laatste blad uit de borders worden verzameld en weggeruimd. Er kan worden gezaagd, gekloofd, gespit, gewied en geharkt.

Het belooft weer een gezellige dag te worden, waarbij natuurlijk ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Met warme werkkleren, stevige schoenen of laarzen en handschoenen aan kan er op een prettige manier gewerkt worden.

Aanmelden kan voor een dag (ca.9-4) of een dagdeel via de website van NL-DOET, per telefoon bij De Kruidenhoeve (0523-656049) of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het adres van De Kruidenhoeve is Den Oosterhuis 10, 7707 PE Balkbrug.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn