NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

The MillersHARDENBERG - Met een bijzonder matinee opent Jazzclub Hardenberg op 15 oktober a.s. het nieuwe jazzseizoen 2017-2018.

Cora en Reinier Jaquet presenteren hun publiek afwisselend oudestijljazz en andere jazzstromingen. Deze maand staat het matinee in het teken van de muziek van De Millers, een bekende Nederlandse jazzband uit de vijftiger jaren, swingend vertolkt door ‘In The Millers’ Mood’.

Met een knipoog naar Glenn Millers wereldhit 'In the Mood' en met een diepe buiging naar het repertoire van Ab de Molenaar en zijn sextet De Millers, brengen Henk Bleumink en zijn Twents-Duitse medemuzikanten het swingende programma 'In The Millers' Mood'. Kent u deze namen nog: Sanny Day, Pia Beck, Eddy Doorenbos en Jack Bulterman, met liedjes als 'Diep in mijn hart' of 'Weet je nog wel die avond in de regen'... Je waant je terug in de danszalen van net na de oorlog bij het horen van deze nummers. Vocalisten Tonny Nijland en Henk Bleumink laten al die bekende Nederlandstalige hits van vroeger herleven en wisselen deze af met Engelse en Amerikaanse songs.

Het matinee vindt plaats in de foyer van Theater De Voorveghter, Badhuisplein 3, 7772 XA Hardenberg. Het begint om 15.00 uur en de entree bedraagt 10 euro.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn