NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

carmen anne van zandwijkHARDENBERG - Vrijdag 15 februari a.s. komt mezzosopraan Tania Kross naar theater De Voorveghter met de speciaal voor haar bewerkte opera Carmen.

Carmen is al sinds jaar en dag haar lievelingsopera en deze tournee is een jeugddroom die in vervulling is gegaan. Samen met sopraan Francis van Broekhuizen (die ook de inleiding om 19.15 uur gaat verzorgen), tenor Charles Hens en Carlos Denia, één van de beste flamenco-zangers van Spanje, komt deze toch al zo passie-volle opera tot leven!

Tania Kross weet heel Nederland mee te slepen in haar lievelingsopera vol passie en verraad. Deze moderne en speciaal voor Tania gemaakte uitvoering van Carmen trok twee jaar geleden volle zalen door heel Nederland. De opera, gebaseerd op het meesterwerk van Georges Bizet, was zelfs te zien in de Staatsoper Stuttgart en op het prestigieuze Glundebourne Opera Festival. Reden genoeg voor Tania om in 2019 nog één keer in de huid te kruipen van de krachtige, zelfstandige en vurige Carmen!

Op vrijdag 15 februari om 20.15 uur is dit meesterwerk in theater De Voorveghter in Hardenberg te zien. Om 19.15 uur is er in de foyer een gratis inleiding door niemand minder dan de Nederlandse sopraan Francis van Broekhuizen. Zij speelt later de rol van Micaëla. Een inleiding van Francis van Broekhuizen alleen al is het komen meer dan waard!

Kaarten
Kaarten zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn