NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

pen en papierHARDENBERG - Veel mensen lopen misschien met ideeën rond voor het schrijven van een boek of willen graag beter columns en blogs leren schrijven. In de Schrijfkamer in Hardenberg is het mogelijk schrijfworkshops te volgen. Vanaf februari starten we weer met een nieuwe reeks ‘Basiskennis van het schrijven’.

De Schrijfkamer is een initiatief van Bibliotheek Hardenberg en Boekwriter4all. In samenwerking met Janko Ekkel van Boekwriter4all wordt er in februari weer gestart met een nieuwe workshop ‘Basiskennis van het schrijven’. De vorige twee workshoprondes zijn met succes afgesloten en de laatste loopt bijna ten einde. Iedereen die rondloopt met ideeën voor het verhaal, maar niet weet hoe te beginnen of ermee verder te gaan, kan nu aan de slag in de nieuwe workshops. Tijdens de schrijfworkshops wordt er op een interactieve manier gewerkt met opdrachten en wordt de kennis over het schrijven bijgebracht.

De workshops worden gegeven donderdag 28 februari, 14 en 28 maart, 11 april en maandag 22 april van 19.30 – 21.45 uur in Bibliotheek Hardenberg. De kosten zijn € 125,- voor alle workshops per persoon, incl. koffie/thee.

Voor iedereen die meer wil weten wordt er op donderdag 14 februari een interactie introductieavond georganiseerd. Van 19.30 - ca. 21.45 uur in het Sterrenrestaurant van het  LOC+ Hardenberg (bereikbaar via de Bibliotheek). Tijdens deze avond kun je ontdekken of het wat voor je is. Je gaat aan de slag met opdrachten, krijgt feedback en uitleg over de inhoud van de workshops. De kosten van deze introductieavond zijn € 20,- p.p. incl. koffie/thee. Aanmelden kan voor de introductieavond of de schrijfworkshops via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn